144 stk. smarte og moderigtige dunveste. Vejl. uds. pris kr. 172.080.

Del auktionen på

Beskrivelse

Varelager i Jylland


144 stk. smarte og moderigtige dunveste.

Vesten er lavet i højteknologisk isolerende kunstdun hvilket giver dig komfort og varme, og så kan kunstdun komme i vaskemaskinen uden at miste sine isolerende egenskaber.

Info om vesten:
• Farver: blå og grå i str. S, M, L, XL og XXL.
• Vesten er med hætte.
• Den har to sidelommer samt en praktisk inderlomme.
• Kan vaskes i vaskemaskinen.

Jakkegrossistens eget mærke MZGZ.
Vi producerer samtlige jakker og veste med højteknologisk isolerende kunstdun, som giver varme og god komfort. Disse kunstdun er udviklet for at forbedre de egenskaber man finder hos naturfyld som f.eks. dun.

Fordelene ved denne type polyesterfyld er at det ikke optager vand i sine fibre, hvorved de svedtransporterende egenskaber kommer helt i top. Tilsvarende tørrer det lynhurtigt, når det er vådt, hvilket er en stor fordel under længere regnvejrsperioder eller i områder med høj luftfugtighed, hvor det er svært at tørre tøjet.

Fysisk aktivitet i vinterhalvåret eller på kolde destinationer stiller selvsagt store krav til materialets svedtransporterende egenskaber, samt dets isoleringsevne. En balancegang der kan være svær at skabe med naturfyld, hvor mange jakker kommer til at virke fugtige og tunge da de har besvær med at slippe af med overskudsvarmen. Samtidig viser undersøgelser at polyester / kunstdun ånder bedre end de traditionelle gammeldags dun, hvor isoleringen også har en tendens til at falde sammen med tiden samt under vask. Dette betyder at vores polyesterdun er et af de bedste materialevalg på markedet.

Den specielle Polyester fyld er udviklet i samarbejde med Extreme land ski- og trekking afdeling, som leverer jakker til kunder over polarcirklen, både i Alaska og til Grønland, hvor de er konstrueret til at kunne klare den værste kulde og de barskeste vinde.

6 kasser a 24 stk.

Vejl. uds. pris kr. 1.195 pr. stk.

I alt kr. 172.080.
Sælger: Auktioner sælger 144 dunveste for kunde.
Kategori: Varelager
Landsdel: Jylland
 
Eftersyn: 15.10.2021 kl. 13.00 - 14.00
Viborg. Kun efter tilmelding senest dagen før kl. 16 på info@konkurser.dk
Varegruppe: 1
Højeste bud Budfrist: 18.10.2021 kl. 15.00 Vurdering
6.500 kr - -

Auktionen er afsluttet!

Til toppen