Timeshare lejlighed i Château D´Azans A/S, Dole, Frankrig. Boligen kan benyttes 2 x 14 dage om året.

Del auktionen på

Beskrivelse

Imm. aktiver på Sjælland


Timeshare lejlighed i Château D´Azans A/S, Dole, Bourgogne-området i Frankrig. Boligen kan benyttes 2 x 14 dage om året.

Bolig P2ab - 30 kvm.

Boligen kan i 2019 benyttes ugerne 10 og 11 samt 31 og 32. Andelen er på 2 x 14 dage.

Studio P ligger på 2. sal med hyggelige skrå vægge og 2 kvist-vinduer, hvorfra der er en fantastisk udsigt over floden og byens flotte kirke, lejlig-heden virker større grundet sin aflange form.

Slottet der rummer 18 lejligheder ejes af det danske aktieselskab Chateau d'Azans, der sørger for vedligeholdelse af bygninger og inventar. Der er tilknyttet en meget hjælpsom fransk vicevært som taler engelsk og tysk. Hver bolig er indrettet med danske kvalitetsmøbler, men har hver sit særpræg. Alle lejligheder har en spise- og en siddegruppe med TV, sove-pladser, køkken og badeværelse med toilet og brusebad. Lejlighederne er endvide-re udstyret med dyner, sengelinned, håndklæder og viskestykker. Der er køkken-grej og service til 6 personer. Barneseng og barnestol kan lånes. I kælderen er der vaskerum med vaskemaskiner og tørretumblere, der er også bordtennis, fodbold-spil og dart. Slottet ligger ned til floden le Doubs i en skøn park på 5 tønder land.

I parken er der en indhegnet stor swimmingpool, tennis- petanque- og fodboldbane samt en lille legeplads til små børn. Terrasse og gårdsplads med mange borde og stole samt fælles grill. Slottet råder desuden over 4 cykler, så der er mange mulig-heder for aktiviteter, hvis man da ikke lige ønsker at slappe af på en af de mange solvogne. Slottet ligger i gå afstand til Dole centrum med gode restauranter og butikker.

Både Dijon og Beaune i Bourgogne kan nås på 1 lille time. Årlige fælles-udgifter udgør p.t. kr. 10.422.

Hvis der ønskes yderligere oplysninger er man velkommen til at kontakte sælger på tlf. 30283078, der henvises til slottets hjemmeside www.chateau- d-azans.dk.
Sælger: Auktioner sælger Time-share lejlighed i Dole, Bourgogne, Frankrig for kunde.
Kategori: Imm. aktiver
Landsdel: Sjælland
 
Eftersyn: Intet eftersyn
Varegruppe: 1
Højeste bud Budfrist: 11.4.2019 kl. 15.00 Vurdering
4.600 kr - -

Auktionen er afsluttet!

Til toppen